Even Voorstellen - Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Even Voorstellen


Hypnotherapeut Jolanda van Bavel 

Mijn naam is Jolanda , ik ben 50 jaar . Mijn interesse in hypnose is eigenlijk begonnen met de wens om af te vallen , uiteraard heb ik alles geprobeerd maar niet het benodigde resultaat behaald. Ik kwam in aanraking met hypnose door een iemand in mijn omgeving. Zij zei tegen mij dat als ik weer een poging deed om af te vallen en je mijn ``kaak lijn `` weer zag, dan liet  ik de poging weer los om weer in mijn oude gedrag terug te vallen. 

In de eerste plaats geloofde ik niet in hypnose omdat ik dacht geen controle te hebben als ik in hypnose zou gaan , de werkelijkheid is heel anders! Je hebt juist controle omdat je eigenlijk in een rustige verdiepende gevoel van rust gaat.Ik heb de hypnose voor het afvallen gedaan en het resultaat is bijzonder goed , daar ben ik 17 kg van afgevallen. Zoals je wel weet kom je weer stil te staan als je zoveel kilo af bent gevallen. Dus toen de Virtuele Maagband onder hypnose aangebracht.

Dat is al een belevenis op zich omdat je inderdaad alles als ``echt`` ervaart onder hypnose, als bij een echte operatie. Hiermee ben ben ik verder afgevallen. Ik kan dit iedereen aanraden die meer dan 10 kilo af wil vallen en daar hulp bij nodig heeft.

Ik heb mijn opleiding als hypnotherapeut gedaan omdat ik zie , voor mezelf, maar ook voor anderen , wat hypnose kan doen om mensen ``beter`` te maken maar vooral dat te ervaren zonder veel toeters en bellen.Hypnose is een simpele techniek om de mensen suggesties te geven op allerlei mogelijke gebieden om je daarna weer goed te voelen en bewust te zijn van de veranderingen die de hypnose je kunt geven.

Ik vindt het belangrijk om me te blijven verdiepen wat ik met hypnose voor de mensen kan doen, dus ik blijf me specialiseren in allerlei soorten van hypnose. Zodat ik nog meer kan betekenen voor mensen die met allerlei klachten naar mij toe komen. Wat voor jou belangrijk is is voor mij ook belangrijk , we gaan voor het hoogst mogelijk resultaat. Je moet weten dat hypnose een steuntje in de rug is en jij zelf ook de motivatie moet hebben om van jouw klachten af te komen.We gaan samen bepalen wat voor soort  hypnose je nodig hebt.

Ik werk in de eerste plaats met een thuis hypnose sessie die je van mij aangelevert krijgt via de E-mail of Whats Ap, deze ga je zeker een week voor de afspraak een keer per dag beluisteren , dit om de hypnose sessie zelf nog succesvoller te maken.Zodat je weet dat als we de hypnose sessie beginnen, wat je kunt verwachten. Tijdens de Afspraak kijken we ook nog even naar het Intakeformulier die je eerder online hebt ingevuld, deze onderteken je dan ook , zodat je zeker weet dat je de hypnose wilt ondergaan. 

Ik wil jou graag helpen o.a. op het gebied van :
* Stress
*Angst
*Pijnklachten
*Stoppen met roken 
* Afvallen
*Trauma Verwerking dmv Regressie Hypnose
* Burn-out Klachten

Opleidingen:
 Officiele opleiding voor Hypnotherapeut bij Hypnoworld  

  Klik hier voor meer informatie

* Regressie Therapeut
* Hypnose voor Kinderen
* Hypnose voor Pijn en Anethesie
* Hypnose & EMDR
* Virtuele Maagband Consulente
* Het Simpson Protocol
 

Contact:

 Jolanda van Bavel -  06 - 45 62 42 75   info@hypnosecentrumderoos.nl
                                                        

Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

 
 Een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu