Hypnose Sessie Stress - Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hypnose Sessie StressHypnose en stress: wat kan het effect zijn?  
Hypnose kan je helpen leren om te gaan met gedrag veroorzaakt door stress, zoals angst en woede-management of leren omgaan met stressvolle situaties. Het leren hoe om te gaan met de stress kan helpen bij het voorgoed oplossen van belemmerende factoren.Hypnotherapie kan worden gebruikt om een ​​persoon te helpen te ontspannen en te leren gedachten en emoties die van invloed zijn op ons fysieke, mentale en emotionele niveau, in het dagelijks leven te beheersen.

Eenvoudige technieken zoals ademhalingsoefeningen kunnen helpen met specifieke gebeurtenissen die angst teweegbrengen of leiden tot onnodige stress.Er kan een diepere oorzaak zijn die ervoor zorgt dat je meer overstuur bent in bepaalde situaties en waar je je niet eens bewust van bent. Echter, de onderdrukte angst is als een strandbal die onder water wordt gehouden; elke keer als je probeert om deze angst los te laten, probeert deze steeds weer om terug naar de oppervlakte te drijven.Hypnose kan helpen bij het identificeren van de oorzaak van stress en b.v. daaruit voortvloeiende angst en je therapeut kan je laten zien hoe hiermee op een effectieve manier om te gaan.

Hoe werkt hypnose?
Door het installeren van positieve suggesties d.m.v. diepe ontspanning zal de manier waarop je met stress en angst omgaat veranderen, waardoor je situaties die je in het verleden stress of angst opriepen op een andere manier het hoofd kunnen bieden.Je problemen oplossen voordat ze leiden tot een burn-out.Ben je geïnteresseerd wat hypnose voor jou kan betekenen, schroom dan niet en neem contact op.
 
Een Sessie duurt ongeveer tussen een uur en de anderhalf uur. Soms komen er onverwachtse blokkades op en kan het langer duren. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

Kosten Hypnose Sessie:  € 125,- 
Misschien zijn er meerdere sessies nodig.

Contact:

 Jolanda van Bavel -  06 - 45 62 42 75   info@hypnosecentrumderoos.nl

Of klik hier als je wil  dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.


Een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu