Wat is Hypnose? - Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat is Hypnose?


Hypnose is een toestand waarin er een directe toegang is tot het onderbewustzijn.

Het is een aangename methode waarbij er een rustige en ontspannen toestand van lichaam en geest ontstaat.Een toestand waarbij alles gewoon waargenomen wordt en er toch een directe toegang tot het onderbewustzijn is.In deze toestand, die we Hypnose noemen, is er de mogelijkheid om het onderbewustzijn de denkbeelden, overtuigingen en emoties die ongewenst zijn om te laten zetten in een gewenste vorm.Zo kan de overtuiging dat je een roker bent omgezet worden in een nieuwe vorm, namelijk ik ben geen roker.

Het onderbewustzijn is namelijk de basis van al ons gedrag, onze emoties en onze lichamelijke verschijning.Het bevat alle informatie waarop wij denken, redeneren, ervaren, voelen en ons lichaam zich presenteert.De programmering vindt plaats gedurende ons leven en heeft als grootste doel het beschermen van het lichaam en de geest.Ervaringen en waarnemingen worden geinterpreteerd en opgeslagen. Op basis hiervan leven wij. Het veranderen van deze programmering gaat in het dagelijkse leven heel moeilijk en langzaam.

De directe toegang tot het onderbewuste is een zegen.Het scheelt een lang traject van met ons bewustzijn doorzetten, afzien en uiteindelijk toch falen.Want hoewel je op wilskracht soms iets snel kan bereiken lukt dat met projecten die langere tijd in beslag nemen vaak niet.Op de achtergrond is er namelijk altijd nog steeds dat stemmetje dat je dan toch een sigaret laat pakken, je wijs maakt dat je dat ene koekje wel kan nemen of wat je ook doet je toch niet goed genoeg zal zijn. Dat stemmetje komt uit je onderbewustzijn. Het is de uitdrukking van het negatieve denkbeeld, de negatieve overtuiging of emotie die je nog diep in je hebt. Met Hypnose verander je dat waardoor er een ondersteunende, krachtige en energieke beweging ontstaat richting het doel wat je wilt bereiken.

We kunnen het goed vergelijken met een computer. De harde schijf is je onderbewustzijn. Daarop ligt alles vast over jezelf. Het bepaalt hoe je leeft. Dat zijn als het ware programma's die op de achtergrond draaien.Door eenvoudig weg een deel van de programmering te wijzigen verander je het gedrag. Met Hypnose krijg je rechtstreeks toegang tot de harde schijf, tot het onderbewustzijn.

Een échte Hypnose kan:
* Patronen doorbreken
* Problemen oplossen
* Balans herstellen

Contact:

 Jolanda van Bavel -  06 - 45 62 42 75   info@hypnosecentrumderoos.nl


Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

Een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu